Alzamora
candau
Visita'ns
Sa Altesa Reial el Príncep d'Astúries i de Girona inaugura el museu del Grup Alzamora
El passat dia 25 de febrer el grup Alzamora va tenir el gran plaer de comptar amb un invitat molt honorable per a la inauguració del seu museu. Sa Altesa Reial el Príncep d'Astúries i de Girona. Des de la fundació de l'empresa fa més de 110 anys, aquest grup, líder en el sector del packaging i de les arts gràfiques, ha assolit reunir una àmplia col·lecció que reflecteix l'evolució general de les arts gràfiques al llarg de la historia. És la col·lecció privada més extensa d'Espanya, amb peces que es remunten al segle XVII.

A la seva arribada a les instal·lacions del Grup Alzamora, el Princep Felip acompanyat pel Secretari d'Estat d'Investigació, Felipe Pétriz, va ser rebut pel conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell; el delegat del Govern a Girona, Francesc Francisco-Busquets; l'alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona; l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest; i els directius del Grup Alzamora: el president, Pere Alzamora i els directors generals Anna Alzamora i Josep M. Berga. Posteriorment, el Princep Felip va rebre la salutació dels membres de la família Alzamora i de les personalitats de les administracions i del món empresarial relacionats amb el Grup Alzamora invitades a l'acte.

A continuació, Sa Altesa Reial va iniciar la seva visita a les instal·lacions de la fàbrica, durant la qual el director general, Josep M. Berga, li va presentar breument les activitats del grup i li va explicar les característiques fonamentals de la planta. El Princep Felip va recórrer les àrees de R+D, producció, impressió -amb una especial atenció a dues màquines d'alta tecnologia- troquelat, reciclatge, plegat i engomat, i, finalment, magatzematge.

Al terme de la visita, i després d'unes breus paraules de la directora general Anna Alzamora, Sa Altesa Reial va descobrir una placa commemorativa de la inauguració del Museu i va firmar en el llibre d'honor, amb què va concloure l'acte. El príncep d'Astúries i de Girona va felicitar a l'empresa familiar, ja a la seva tercera generació, per la seva gran tasca i el seu afecte a aquest sector i per ser un exemple per a tota la industria espanyola.
JW Player goes here
Sa Altesa Reial el Príncep d'Astúries i de Girona inaugura el museu del Grup Alzamora
1 | 2